Live to Ride - Ride to Live

erik.thinggaard@dynastreetbob.dk

Billeder fra nogle af vores køreture

Del


Velkommen til Dyna Street Bobs køreture – Ride for Fun –  


Billeder fra køretur 10.10 2014

Det blev til en lille køretur på 134 km den 10/10 14. Inden jeg skal på arbejde, vejret pragtfuldt solen skinnede og det var 15-16 grader. Det var min tur nr. 47 i sæson 2014, det er ikke slut endnu på den igen imorgen.


Billeder fra køretur 04.10 2014

Der blev kørt en køretur lørdag 04.10 2014.jeg tog lige en lille “opvarmer” før jeg mødtes med de andre.
Vi mødtes hos HD Port 6 ved 11.00 tiden, fik en hyggesnak og en kop kaffe, der var hjemmebagt kage, tak Rita Nørgaard. Kl 12.00, kørte vi os en tur, det blev lidt alternative veje idag . vi blev sendt ud på en omkørsel og så for ikke at komme på grusvej 2 gange tog jeg en beslutning at følge en vej jeg ikke helt kendte masser af asfalt til at begynde med, men endte så på en lang strækning med grus. øv håber gutterne tilgiver mig for dette. Vi fulgte østkystvejen til Sæby og endte på Transportcenteret hvor de sultne ulve fik noget mad. Herfra gik det så mod Tolne, Sindal over Tårs, Mylund, Hjallerup, Vodskov og motorvejen hjem, var hjemme igen kl.17. Harley`en rundede 70.000 km i dag og turen i dag blev til 280 km.


Billeder fra køretur 03.10 2014

På “herre frokost tur” i dag startede kl. 12.00 fra HD Port 6 vi besluttede mod Hirtshals, der så det ud til der bedst sol chance i dette område, men vi så nu ikke meget til den. Det blev til 216 km for mit vedkommende. Runder snart de 70.000 km siden JULI 2007 da stod der 0 km på tælleren.


Billeder fra køretur 28.09 2014

Tog lige en lille opvarmning før jeg kører ud til køretur 28.09.14 med HDCN sæson afslutning som startede kl.12.00 HD Port 6. Vi gik og kikkede og sparkede dæk indtil kl. 14.00 der startede turen. Opvarmningen og køreturen sammen med HDCN, blev til 369 km for mit vedkommende.


Billeder fra køretur 27.09 2014

Køretur Lørdag startede fra Rastepladsen ved afkørsel Svenstrup kl. 08.30. Vi tog motorvejen til Caps Aarhus og var der præcis kl. 10.00. Her fik vi rundstykker og kaffe og gik så og kikkede på de nye Harleyèr og fik kikket forretningen igennem (jeg købte ikke noget). Efter et par timer tog vi en lille omvej hjemad. Århus, Bjerringbro her fik vi noget at spise og nogle stykker fik tanket. Videre til Ulstrup opad ad de snoede veje op til Hobro og til Vebbestrup hvor vi lavede et stop og fik os en kop kaffe og nogen endda en softice. Efter lidt hygge snak var der nogen som tog den direkte vej hjem. Vi var som fortsattefra Vebbestrup ad de snoede veje forbi Arden videre forbi Madum Sø og vider op til Terndrup. Her vinkede vi farvel til og vi var så tilbage som fortsatte mod Aalborg og her vinkede jeg farvel til Hans og jeg fortsatte så med en lille omvej hjem. Det blev til en tur for mit vedkommende på næsten 300 km.


Billeder fra køretur 21.09 2014

Jeg kørte fra Vestbjerg, så jeg var ved Port 6 i Gistrup ved 11 tiden. Hmmm, der var ikke kommet nogen, så jeg fik en god lang sludder med Johnny Sigurd Jeppesen. Nå, ingen panik. Da kl. var 12 var vi 7 mand. Afgang på den tur jeg havde forberedt i Erik Thinggaards fravær. Det gik rask ad de store veje til Birkelse, hvor jeg kørte ud på de mindre veje og førte “karavanen” til Slettestrand. Folket var sultne, så jeg håbet at grillen var åben, men det var den desværre ikke. Videre ad Slettåvej til Svinkløv Badehotel. Nord om Fjerritslev og ad Havvejen til Thorup Strand. Videre ad den gamle hovedvej og til Bulbjerg. Pause. Sulten nagede. Folket knurrede. Mytteriet nærmede sig. Jeg måtte finde varmt svin til bikerne. I Frøstrup var Landsby-Grillen heldigvis åben og der blev stort set udsolgt af “de ristede”. Folket var tilfreds og vi kunne fortsætte turen. Videre ad Gammel Aalborgvej til Østerild og så retning mod Limfjorden. Fin, fin asfaltvej, lige til vi ramte dæmningen der går mod Feggesund. Vejen blev så til grusvej, så vi måtte køre små KM, før vi igen ramte asfalten. Så var Jens Monrad sgu ikke populær længere. Nå, de tog det nu fint. Hurtigt nordpå ad Amtoftvej og så ad A11´eren til Gøttrup, hvor det så gik ad små vejen med retning mod Gjøldæmningen. Vi kom dog aldrig så langt, da en af bikerne var ved at løbe tør for benzin, så jeg måtte ændre turen og stikke direkte mod Åbybro. Der blev tanket på Shell-tanken og vi sagde bagefter farvel og tak for i dag til hinanden, og man kørte så i den retning der skulle bringe en hjem. Jeg ankom til Vestbjerg kl. ca. 17:15 efter 245 KMs kørsel. Billeder og tekst leveret af Jens Monrad

Billeder fra køretur 20.09 2014

Vi var 6 som kørte os en tur fredag 19/09 2014, vi mødtes HD Port 6 kl.11.00 og kl. 12.00 kørte vi mod syd mod Kalø Vig. Vi fulgte Hadsundvejen, med et par afstikkere, ned til lidt syd for Hadsund. Her drejede vi fra og tog en masse små veje ind gennem bl.a.Hvidsten og til Randers. Her lavede vi en frokostpause, videre herfra til Clausholm Slot her drejede vi til venstre ud igen på en masse små snoede veje, gennem Hornslet og videre ned til Århus bugten her fulgte vi den til Kalø Vig hvor vi fik os en kop medbragt kaffe. Kl 15.30 gik det eller nord på igen op til Randers ud på motorvejen og fra den igen ved Randers Nord og vi fulgte den gamle A13 og hjem. Jeg kørte i alt 256 km for mit vedkommende.


Tur 13.09 2014

Startede ud kl 09.00 solen var fremme så afsted mod vest det gik men efter 15 km vendte jeg om da solen var forsvundet. Jeg kørte mod øst af de små veje og endte ude ved Mulbjerg her var solen igen fremme. Drak en kop formiddagskaffe og kørte derefter videre til Ø Hurup her kørte jeg tilhøjre op gennem lille Vildmose til Bælum,Kongerslev, Lindenborg og Gistrup hvor jeg tankede derefter over til HD Port 6. Kørte ca 100 km.
Turen i dag gik til trekantsområdet Hobro – Viborg – Randers. Vi fulgte de små og til tider snoede veje ned forbi Madum sø videre gennem Arden ud på hovedvejen i Vebbestrup og gennem Hobro næsten til Purhus. vi kørte ind i området lige omkring Fårup. Her tog vor lokalekendte guide Johnny over. Vi fik set en meget flot tur ind igennem dette område, for til sidst af ende nede ved Ulstrup Slot.
Her sagde vi farvel til Johnny som skulle videre til Jyllands Ringen, vi andre kørte ind i Ulstrup by og fik noget at spise efter en lille times tid kørte vi videre mod Ans og fulgte den smalle vej langs Tange sø og til Bjerringbro og videre nord på op forbi Tjele gods videre til Hobro og til Vebbestrup. Her fik vi os en gang hyggesnak og en kop kaffe. Ingen is denne gang (pga for lang en kø)
Efter pausen videre nord på mod Støvring her vinkede jeg farvel til Jens. De andre fulgte med til Svenstrup hvor jeg vinkede farvel til dem og kørte hjem Turen blev for mit vedkommende 307 km igen i et rigtig flot vejr.


Tur 12/09 2014

Vi var 2 der mødtes kl. 11 ved HD Port 6 og kørte til Djursland/Ebeltoft området. Det blev til en rigtig skøn tur, men bedøm det selv på billederne, vejret var bare så godt solskin og 22 grader. Turen blev på 236 km for mit vedkommende.


Tur 09/09 2014

Skulle man ta` en lille køretur? Ja da, den blev så lige på 327 km. Kørte gennem Aalborg, Nørresundby, Hjallerup, Mylund, Tårs her var jeg lige inde og kikke hos Wolf Camper. Herfra kørte jeg så videre gennem Vrå, Børglum, Ingstrup, Hune, Rødhus, Tranum, Svinkløv, V. Thorup og op til Bjerget ved Frøstrup. Her holdt jeg en lille kaffepause på rastepladsen og nød den fantastiske udsigt herfra. Efter pausen videre gennem Østild, Thisted, over Vildsund broen, gennem Nykøbing over Sallingsund broen og drejede til venstre gennem Roslev, Sundsøre og tog færgen til Hvalpsund, herfra til Farsø, St. Binderup, Haverslev, Arden, Støvring og hjem.


 Tur 06/09 2014

Der blev lavet en køretur lørdag 06.09 2014, mødtes med de andre ved Port 6 vi var 7 deltagere og kørte afsted mod Sæby ad de små veje gennem Ulsted, Melholt, Gerå, Asaa, Vorså og Lyngså her tog vi kystvejen til Sæby. Her holdt vi en pause fik noget at spise m.v. Næste stop blev Dorf Mølle. Vi kørte fra Sæby op gennem Vangen og til Understed her drejede mange snoede veje og lidt zig zag kørsel nåede vi Dorf Mølle. Vi drak en kop kaffe og kikkede lidt på Møllen den var åben så man kunne komme ind i Møllen. Efter pausen kørte vi videre mod Aalborg kørte fra i Hjallerup og ved Vodskov. Vi var 4 som kørte til Nørresundby her vinkede jeg farvel til de sidste 3. Jeg kørte selv videre op over Gøl Dæmningen videre til Aggersund herfra til Nibe og så hjem. Var hjemme igen kl. 17.35 og havde kørt i alt 316 km.


Tur 05/09 2014

 På lang køretur 05/09 2014, tæt på de 400 km. Kørte hjemmefra kl. 08.30 kørte en lille omvej via Aggeersund nord om Fjorden ankom til HD Port 6 kl. 09.55 her var Henrik lige ankommet skulle have et nyt oliefilter og lavet olieskift.
Henrik og jeg kørte så mod Big Bike i Silkeborg. Vi fulgte ikke den korteste vej dertil, men tog en masse små veje. Undervejs blev der holdt en kaffepause ved Hvidsten kro. I Grauballe holdt vi ind for at tanke brændstof og fik ligeledes noget at spise.
Efter besøget hos Big Bike kørte vi retur imod Aalborg igen på en masse små veje bl.a forbi Tange sø op forbi Bjerringbro Thjele Gods hvor vi stoppede for endnu en kop kaffe, videre herfra til Hobro og Vebbestrup.Der kunne vi ikke køre igennem uden at vi gjorde hold og købte os en softis. Videre herfra næsten i Rold Skov her opdagede jeg at min mobil manglede. Kun et at gøre tilbage til Vebbestrup og her lå min mobil fint på bænken hvor vi havde siddet og spist is. Ok omkring igen tilbage mod Støvring og hjem. Den samlede længde blev på næsten 400 km med omvejen før turen. Vejret meget fint solskin og næsten ingen vind.


Billeder fra køretur 26/04 14


Billeder fra køretur 19/04 14


Billeder fra køretur 18/04 14


Billeder fra køretur 17/04 14


%d bloggers like this: