Live to Ride - Ride to Live

erik.thinggaard@dynastreetbob.dk

Slide show

Del


Her kan du se nogle af de sidste billeder fra køreture der har været i 2014

 


Billeder fra køretur 21.09 2014

Jeg kørte fra Vestbjerg, så jeg var ved Port 6 i Gistrup ved 11 tiden. Hmmm, der var ikke kommet nogen, så jeg fik en god lang sludder med Johnny Sigurd Jeppesen. Nå, ingen panik. Da kl. var 12 var vi 7 mand. Afgang på den tur jeg havde forberedt i Erik Thinggaards fravær. Det gik rask ad de store veje til Birkelse, hvor jeg kørte ud på de mindre veje og førte “karavanen” til Slettestrand. Folket var sultne, så jeg håbet at grillen var åben, men det var den desværre ikke. Videre ad Slettåvej til Svinkløv Badehotel. Nord om Fjerritslev og ad Havvejen til Thorup Strand. Videre ad den gamle hovedvej og til Bulbjerg. Pause. Sulten nagede. Folket knurrede. Mytteriet nærmede sig. Jeg måtte finde varmt svin til bikerne. I Frøstrup var Landsby-Grillen heldigvis åben og der blev stort set udsolgt af “de ristede”. Folket var tilfreds og vi kunne fortsætte turen. Videre ad Gammel Aalborgvej til Østerild og så retning mod Limfjorden. Fin, fin asfaltvej, lige til vi ramte dæmningen der går mod Feggesund. Vejen blev så til grusvej, så vi måtte køre små KM, før vi igen ramte asfalten. Så var Jens Monrad sgu ikke populær længere. Nå, de tog det nu fint. Hurtigt nordpå ad Amtoftvej og så ad A11´eren til Gøttrup, hvor det så gik ad små vejen med retning mod Gjøldæmningen. Vi kom dog aldrig så langt, da en af bikerne var ved at løbe tør for benzin, så jeg måtte ændre turen og stikke direkte mod Åbybro. Der blev tanket på Shell-tanken og vi sagde bagefter farvel og tak for i dag til hinanden, og man kørte så i den retning der skulle bringe en hjem. Jeg ankom til Vestbjerg kl. ca. 17:15 efter 245 KMs kørsel. Billeder og tekst leveret af Jens Monrad

Billeder fra køretur 20.09 2014

Vi var 6 som kørte os en tur fredag 19/09 2014, vi mødtes HD Port 6 kl.11.00 og kl. 12.00 kørte vi mod syd mod Kalø Vig. Vi fulgte Hadsundvejen, med et par afstikkere, ned til lidt syd for Hadsund. Her drejede vi fra og tog en masse små veje ind gennem bl.a.Hvidsten og til Randers. Her lavede vi en frokostpause, videre herfra til Clausholm Slot her drejede vi til venstre ud igen på en masse små snoede veje, gennem Hornslet og videre ned til Århus bugten her fulgte vi den til Kalø Vig hvor vi fik os en kop medbragt kaffe. Kl 15.30 gik det eller nord på igen op til Randers ud på motorvejen og fra den igen ved Randers Nord og vi fulgte den gamle A13 og hjem. Jeg kørte i alt 256 km for mit vedkommende.


Tur 13.09 2014

Startede ud kl 09.00 solen var fremme så afsted mod vest det gik men efter 15 km vendte jeg om da solen var forsvundet. Jeg kørte mod øst af de små veje og endte ude ved Mulbjerg her var solen igen fremme. Drak en kop formiddagskaffe og kørte derefter videre til Ø Hurup her kørte jeg tilhøjre op gennem lille Vildmose til Bælum,Kongerslev, Lindenborg og Gistrup hvor jeg tankede derefter over til HD Port 6. Kørte ca 100 km.
Turen i dag gik til trekantsområdet Hobro – Viborg – Randers. Vi fulgte de små og til tider snoede veje ned forbi Madum sø videre gennem Arden ud på hovedvejen i Vebbestrup og gennem Hobro næsten til Purhus. vi kørte ind i området lige omkring Fårup. Her tog vor lokalekendte guide Johnny over. Vi fik set en meget flot tur ind igennem dette område, for til sidst af ende nede ved Ulstrup Slot.
Her sagde vi farvel til Johnny som skulle videre til Jyllands Ringen, vi andre kørte ind i Ulstrup by og fik noget at spise efter en lille times tid kørte vi videre mod Ans og fulgte den smalle vej langs Tange sø og til Bjerringbro og videre nord på op forbi Tjele gods videre til Hobro og til Vebbestrup. Her fik vi os en gang hyggesnak og en kop kaffe. Ingen is denne gang (pga for lang en kø)
Efter pausen videre nord på mod Støvring her vinkede jeg farvel til Jens. De andre fulgte med til Svenstrup hvor jeg vinkede farvel til dem og kørte hjem Turen blev for mit vedkommende 307 km igen i et rigtig flot vejr.


Tur 12/09 2014

Vi var 2 der mødtes kl. 11 ved HD Port 6 og kørte til Djursland/Ebeltoft området. Det blev til en rigtig skøn tur, men bedøm det selv på billederne, vejret var bare så godt solskin og 22 grader. Turen blev på 236 km for mit vedkommende.


Tur 09/09 2014

Skulle man ta` en lille køretur? Ja da, den blev så lige på 327 km. Kørte gennem Aalborg, Nørresundby, Hjallerup, Mylund, Tårs her var jeg lige inde og kikke hos Wolf Camper. Herfra kørte jeg så videre gennem Vrå, Børglum, Ingstrup, Hune, Rødhus, Tranum, Svinkløv, V. Thorup og op til Bjerget ved Frøstrup. Her holdt jeg en lille kaffepause på rastepladsen og nød den fantastiske udsigt herfra. Efter pausen videre gennem Østild, Thisted, over Vildsund broen, gennem Nykøbing over Sallingsund broen og drejede til venstre gennem Roslev, Sundsøre og tog færgen til Hvalpsund, herfra til Farsø, St. Binderup, Haverslev, Arden, Støvring og hjem.


 Tur 06/09 2014

Der blev lavet en køretur lørdag 06.09 2014, mødtes med de andre ved Port 6 vi var 7 deltagere og kørte afsted mod Sæby ad de små veje gennem Ulsted, Melholt, Gerå, Asaa, Vorså og Lyngså her tog vi kystvejen til Sæby. Her holdt vi en pause fik noget at spise m.v. Næste stop blev Dorf Mølle. Vi kørte fra Sæby op gennem Vangen og til Understed her drejede mange snoede veje og lidt zig zag kørsel nåede vi Dorf Mølle. Vi drak en kop kaffe og kikkede lidt på Møllen den var åben så man kunne komme ind i Møllen. Efter pausen kørte vi videre mod Aalborg kørte fra i Hjallerup og ved Vodskov. Vi var 4 som kørte til Nørresundby her vinkede jeg farvel til de sidste 3. Jeg kørte selv videre op over Gøl Dæmningen videre til Aggersund herfra til Nibe og så hjem. Var hjemme igen kl. 17.35 og havde kørt i alt 316 km.


Tur 05/09 2014

 På lang køretur 05/09 2014, tæt på de 400 km. Kørte hjemmefra kl. 08.30 kørte en lille omvej via Aggeersund nord om Fjorden ankom til HD Port 6 kl. 09.55 her var Henrik lige ankommet skulle have et nyt oliefilter og lavet olieskift.
Henrik og jeg kørte så mod Big Bike i Silkeborg. Vi fulgte ikke den korteste vej dertil, men tog en masse små veje. Undervejs blev der holdt en kaffepause ved Hvidsten kro. I Grauballe holdt vi ind for at tanke brændstof og fik ligeledes noget at spise.
Efter besøget hos Big Bike kørte vi retur imod Aalborg igen på en masse små veje bl.a forbi Tange sø op forbi Bjerringbro Thjele Gods hvor vi stoppede for endnu en kop kaffe, videre herfra til Hobro og Vebbestrup.Der kunne vi ikke køre igennem uden at vi gjorde hold og købte os en softis. Videre herfra næsten i Rold Skov her opdagede jeg at min mobil manglede. Kun et at gøre tilbage til Vebbestrup og her lå min mobil fint på bænken hvor vi havde siddet og spist is. Ok omkring igen tilbage mod Støvring og hjem. Den samlede længde blev på næsten 400 km med omvejen før turen. Vejret meget fint solskin og næsten ingen vind.


 Her kan du se alle mine albums/Here you can see all my albums

 103_icon

%d bloggers like this: